top of page

Kodin kaikki remontit Paraisilla ja Turussa

Olemme Paraisilla, Kaarinassa ja Turun alueella toimiva rakennus- ja saneerausalan yritys. Teemme erilaisia kodin remontteja pääosin yksityisille kotitalouksille. Toteutamme kaikki remontit aina aikataulussa pysyen, hyvää rakennustapaa noudattaen ja vuosien tuomalla kokemuksella.

Märkätila- ja kylpyhuoneremontit Turunmaalla

Olemme Weber-sertifioitu yritys, joten olemme valtuutettuja tekemään kaikki kylpyhuone- ja märkätilaremontit, kuten vesieristykset ja laatoitustyöt. Rakennamme saunan lauteet ja saunahuoneen sohvarungon myös mitta­tilauksena puutavarasta asiakkaan toiveet huomioiden.

Pesutilojen viihtyisyys on nykypäivänä noussut entistä tärkeämpään rooliin. Haluamme toteuttaa yksilölliset kylpyhuoneremontit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, käytännöllisyyttä silmälläpitäen. Olemme rakentaneet ja remontoineet monia erityyppisiä kylpyhuoneita, joten meillä on kokemusta siitä, miten hyvin toimivat pesutilat toteutetaan, olipa kohde kuinka vaativa tahansa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

Keittiöremontit Paraisilla

Teemme myös keittiöremontteja kaikkiin kohteisiin. Ymmärrämme asiakkaamme tarpeet ja työskentelemme joustavasti, asiakkaan arkirytmin huomioiden. Näin voimme työskennellä esimerkiksi silloin, kun sinä et ole kotona, ja saat uuden keittiön käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Teemme erilaisia keit­tiö­kalusteasennuksia ja uusimme keittiön pinnat nykyaikaisilla materiaaleilla. Ota yhteyttä ja kysy keittiöremonteista rohkeasti lisää!

Pienet ja suuret huoneistoremontit Paraisilla ja lähialueilla

Me teemme pienet ja suuret huoneisto­remontit asiakkaan toiveiden mukaan, aina sisäseinien maalauksesta koko kodin pintojen uusimiseen asti.

Meiltä saat esimerkiksi

  • Laatoitustyöt
  • Maalaustyöt (sisä- ja ulkomaa­laukset)
  • Lattiatyöt
  • Laminaatti- / parkettiasennukset
  • Tapetoinnit
  • Seinien purkutyöt
  • Laajennukset
  • Portaiden kunnostus- ja asennustyöt

Kesäisin teemme pää­sään­töisesti mökkiremontteja ja mökkien rakentamista Paraisilla ja Turun saaristossa. Talvisin keskitymme toteuttamaan sisäremontteja yksityistalouksille. Ota rohkeasti yhteyttä!

bottom of page