top of page

Muut palvelut

Me Tmi Peter Hedmanissa haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisesti sekä rakennustöissä että muissa tarpeissa. Uudisrakennus- ja remonttipalvelujen lisäksi toimintaamme kuuluvat metsuri- ja traktorityöt sekä mökkitalkkarin palvelut Paraisilla, Turussa sekä lähikunnissa.

Koneurakointi palvelua

Me tarjoamme myös koneurakointi palvelua.

Koneemme on kevyt ja ketterä .Paino on 3,6 tonnia kumiteloilla joten rikkoo vähemmän maastossa pienellä pistekuormituksella.

Metsurityöt Turun seudulla

Meiltä löytyvät sopivat välineet ja ammattitaito myös metsuritöiden tekoon. Hoidamme puiden kaadot, harvennukset, raivaukset sekä muut metsäpalvelut kokeneella otteella, joten pääset avullamme eroon ylimääräisistä puista ja risukoista helposti ja turvallisesti.

Traktorityöt

Traktoritöihimme sisältyvät esimerkiksi erilaiset traktoriurakoinnit ja traktorilla tehtävät kuljetuspalvelut. Suoritamme myös lanaukset takalanalla sekä nostot, lastaukset ja muut työt etukuormaimella. Talvisin tarjoamme lumenaurausta.

Mökkitalkkari Korppoosta Turkuun

Huolehdimme mökkisi ja kiinteistösi kunnosta silloin, kun et itse ole mökillä tai mökkipaikkakunnalla. Lumityöt, nurmikonleikkuut ja korjaustyöt kuuluvat jokapäiväiseen työhömme. Mökkitalkkarin toiminta-alueeseen kuuluvat Korppoo, Nauvo, Parainen, Kaarina, Turku sekä lähialueet. Jätä mökkisi ja kiinteistösi huoletta mökkitalkkarin käsiin!

Hitsaustyöt ja muut metallityöt

Meiltä löytyy monipuolinen kokemus myös erilaisista hitsaus- ja metallitöistä, minkä ansiosta voit teettää meillä erilaisia hitsaustöitä kattotikkaista kantaviin rakenteisiin turvallisesti ja kestävästi.

Tarjoamme metsuri- ja traktoritöitä sekä mökkitalkkarin palveluja pääasiassa Paraisilla ja Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy meiltä myös hitsaustöitä!

bottom of page