top of page

Uudisrakentamista Turun talousalueella ja Paraisilla

Olipa suunnitelmissasi upouusi omakotitalo tai viihtyisä kesämökki, Tmi Peter Hedman toteuttaa unelmasi – myös avaimet käteen -valmiiksi asti. Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja pääasiassa Paraisilla, Turun saaristossa ja Turunmaalla, mutta myös Turun, Kaarinan ja Raision sekä lähikuntien alueilla.

IMG_3133.jpg

Omakotitalot ja talopaketit Paraisilla ja Turun seudulla

Tunnemme sekä sisä- että ulkorakentamisen työmenetelmät ja haasteet, minkä ansiosta omakotitalojen, talopakettien ja muiden uudisrakennusten rakentaminen onnistuu meiltä myös haastavissa kohteissa. Tarvittaessa käytämme metsurin taitojamme ja harvennamme tai raivaamme tilaa pihapiirillesi.

Talon rakentamisen jälkeen rakennamme halutessasi vielä tyylikkään terassin, kätevän autotallin sekä esimerkiksi kestävän laiturin rantaasi.

Kesämökit ja hirsimökit Turun saaristossa

Kesä on parasta aikaa uudisrakentamiselle. Viihtyisät kesämökit ja tyylikkäät kesähuvilat syntyvät käsissämme hyvän rakennustavan mukaisesti ja laadukkain lopputuloksin niin Paraisilla ja Turun saaristossa kuin muualla Turun seudulla. Meiltä onnistuu myös hirsimökin pystytys!

Näytä meille mökkisi paikka, niin me huolehdimme uudisrakennustöistä sovitussa aikataulussa aina piharakennuksia ja laituria myöten!

Rakennamme kotisi ja kesämökkisi Paraisilla, Turunmaalla, Turussa ja Turun saaristossa. Pienemmissä kuljetuksissa rakennustarvikkeet kulkevat myös saariin asianmukaisella aluksellamme, suuremmissa hyödynnämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme.

Button
bottom of page